Vakantierooster

IMG_0733 (2)

De zomervakantie komt eraan. Tijd voor een stukje rust maar misschien wil je ook graag trainen. Gelukkig kan dat.

Deze zomer ook een eenmalige kans voor mensen die niet aan Taekwon-do doen maar toch graag in beweging willen komen. De eerste twee aanmeldingen krijgen gratis een beweegplan om fysiek maar misschien ook mentaal in beweging te komen.

LaoTzuLet-GoBecome-quote

Door allerlei omstandigheden bewegen we steeds minder. Wie geen tijd neemt om voldoende te bewegen moet vroeg of laat tijd maken om ziek te zijn. Misschien wil je wat aan je fysieke gesteldheid doen bij voorbeeld afvallen, minder spanning in je lichaam en leren omgaan met spanningen, je krachtiger en vitaler voelen of gewoon meer energie hebben.

Eerst kijken we naar je fysieke gesteldheid en daarna stellen we, al naar gelang je motivatie en doelstellingen een beweegplan op. Vaak zijn het simpele oplossingen die weinig tijd vragen door bijvoorbeeld weerstand in je leven terug te brengen.

Je krijgt begeleiding om te gaan trainen en je doelstellingen te behalen.

Ben je geïnteresseerd, laat het me even weten (taekwondo.zaanstad@xs4all.nl) dan gaan we aan de slag.

Voor het Taekwon-do is er elke vrijdag training voor zowel jeugd, junioren als senioren. Locatie: Saenredamstraat 34, Assendelft vanaf 19.30 uur.

Op dinsdag 25 juli en 1 augustus is er de mogelijkheid om te gaan sparren of techniektraining, zelfde locatie en zelfde tijd. Deze trainingen zijn alleen voor junioren en senioren.

Iedereen is van harte welkom voor de trainingen ongeacht graduatie, school of bond.

Hierna is er op dinsdag 8,15,22 en 29 augustus buitentraining (zie ook de agenda). Een combinatie van conditie en krachttraining waarbij het Taekwon-do natuurlijk ook aan bod komt.