Zomerrooster 2016

pinksteren32actiepagina-51519c35d8a1f

Beste leden,

Vorig jaar hebben we een proef gedaan met het zomerrooster. Dit houdt in dat de lessen op maandag komen te vervallen, dinsdag buitentrainingen worden gegeven en dat er elke vrijdagavond een gemixte les is voor jeugd, junioren en senioren in de zaal. Deze proef was meer dan geslaagd, dus dit jaar gaan wij tijdens de zomervakantie weer een zomerrooster hanteren.

Het zomerrooster begint 18 juli en loopt tot 29 augustus. Dit houdt in dat er maandag 18 juli geen les is en dat vanaf maandag 29 augustus de lessen weer volgens de normale lestijden gaan.

Het rooster wordt (elke week) als volgt:

Maandag
Geen les

Dinsdag
Buitentraining van 19:30 t/m 21:00 (junioren en senioren)

Vrijdag
Training in ‘de Springplank’ van 19:30 t/m 21:00 (jeugd, junioren en senioren)

De lessen op maandag gaan dus niet door.

We zullen iedere dinsdag van 19:30 tot 21:00 – zolang het weer het toestaat –  een buitentraining verzorgen in Krommenie. We verzamelen op de Plutostraat 35 in Krommenie. Houd echter de website goed in de gaten, want wij zullen het via de website laten weten als de training geen doorgang kan vinden (bijv. i.v.m. het weer). Dit zullen we proberen om minimaal een uur voor de aanvang van de training te laten weten. Mocht het echt heel warm zijn, dan verzorgen wij een zwembadtraining. Ook dit zullen we via de website laten weten.

De lessen op vrijdag worden gemixt (jeugd, junioren en senioren) en vinden plaats in de zaal waar de training normaal ook plaatsvindt. De lessen zijn iedere vrijdag van 19:30 tot 21:00.

Mocht je hier nog vragen over hebben, stel deze dan voor of na de les, of neem contact met ons op.

Voor de vakantiegangers wensen wij alvast een hele fijne vakantie toe. Voor de thuisblijvers die lekker komen trainen: Tot dan!

Taekwon,

Pieter, Marcel en Samantha