Zomerrooster voorbij

10356282_653310961415905_5709494620197110506_n

Beste leden,

De zomervakantie is alweer bijna afgelopen en dat houd in dat we weer lekker in onze vertrouwde Dojang kunnen trainen.

Dit jaar hebben we een proef gedraaid met het zomerrooster en we kijken terug op een groot succes! Tijdens de vakantie hebben we veel leden gezien die door wilden trainen en daar zijn we erg blij om. We hopen dan ook dat jullie het zomerrooster als prettig hebben ervaren. Ook onze gast, Sahyun Henk heeft ons alle (!) vrijdagen bezocht, zodat we onze techniek en hosinsul konden bij houden. Bedankt hiervoor Sahyunim!

Vanavond is de eerste reguliere les in Assendelft. We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en we gaan er dit seizoen weer goed tegenaan. Inmiddels hebben we alweer wat leuke evenementen op het programma staan, dus houd de agenda goed in de gaten.

Tot vanavond.

Taekwon,

Pieter, Marcel en Gerard