Eerste zwembadtraining 2015

_63370524_de27

Beste leden,

De zomervakantie is begonnen. Dit houd in dat nu het zomerrooster van start is gegaan. Vanaf vandaag t/m 13 augustus, kun je iedere vrijdag van 19:30 tot 21:00 trainen in het Trias, Krommenie. Kijk voor het exacte adres in de agenda!

Daarnaast zullen we iedere dinsdag van 19:30 tot 21:00 – zolang het weer het toestaat –  een buitentraining verzorgen in Krommenie. We verzamelen op de Plutostraat 35 in Krommenie. Houd echter de website goed in de gaten, want wij zullen het via de website laten weten als de training geen doorgang kan vinden (bijv. i.v.m. het weer). Dit zullen we proberen om minimaal een uur voor de aanvang van de training te laten weten.

Morgenavond 6 juli hebben we een zwembadtraining bij de Crommenije in Krommenie gepland. Omdat het warme weer aan houd lijkt ons dit een mooie start van het zomerrooster. We verzamelen op de Plutostraat 35 in Krommenie. Let op: We verzamelen om 19:00 vanwege de sluitingstijden van het zwembad!

Wat dien je mee te nemen:

  • €2,- entree voor het zwembad
  • Een handdoek
  • Zwembroek (trek deze alvast aan!)
  • Hardloopschoenen (trek deze alvast aan!)

De training zal ongeveer tussen 20:30 – 21:00 eindigen.

Voor de vakantiegangers wensen we een hele fijne vakantie toe. Voor de thuisblijvers die lekker komen trainen: Tot morgen!

Taekwon,

Pieter, Marcel en Gerard