Lesrooster tijdens de zomervakantie

korean_temple_by_holicious-d31gzkz

Beste leden,

De zomervakantie komt er weer aan. Voor velen van ons betekend dat lekker vakantie vieren, tot rust komen en genieten van het mooie weer. Voor de rest hanteren we een zomerrooster. Het rooster kun je vinden in de agenda en gaat van start op 6 juli!

Dit houdt in dat de laatste reguliere training op vrijdag 3 juli in Assendelft is.

Tijdens het zomerrooster kun je gewoon iedere vrijdag binnen trainen, dus neem je dobok mee. De locatie is sporthal het Trias in Krommenie. Meer details hierover kun je ook in de agenda vinden. De trainingen op maandag- en dinsdagavond komen hiermee te vervallen.

We zullen – als er vraag naar is – tijdens de zomervakantie wél extra buitentrainingen gaan inplannen, zoals bijvoorbeeld bij heel mooi weer; de beruchte zwembadtrainingen. Mocht er een dergelijke training gepland zijn, dan zullen wij dit tijdig op de website vermelden. Houd daarom de website goed in de gaten! Na het zomerrooster beginnen we weer met de reguliere lessen.

De eerste reguliere training na het zomerrooster is op vrijdag 14 augustus.

We hopen natuurlijk veel gezichten te zien tijdens de zomervakantie, maar wensen jullie ook alvast een hele fijne vakantie toe. Voordat we echter beginnen met de zomervakantie, hebben we nog een aantal evenementen op de agenda staan:

Hiervan gaan we jullie natuurlijk nog op de hoogte houden.

Taekwon,

Pieter, Marcel en Gerard