Nieuwe website gelanceerd

class-december-2014

Inmiddels is Him Yoo Sool al een tijdje online actief. De laatste jaren vooral op Facebook omdat onze vorige website toch wat lastiger in gebruik was voor de beheerders dan was gedacht. Tot slot wilden we Pieter ook een klein presentje geven voor het behalen van zijn 6de dangraad. En bij deze is dus de nieuwe website gelanceerd!

Vanaf nu gaan we steeds meer berichten, verslagen en mededelingen doen via de website. Ook de agenda wordt regelmatig geüpdate, zodat de website steeds relevanter wordt. Bekijk je hem nu op je mobiel: geen probleem. De nieuwe website is responsive.

Ook voor bestaande leden gaat de nieuwe website een grotere rol spelen. Hier zullen we in de les wat meer op in gaan, want hier komt o.a. lesmateriaal op te staan.

Voor nu horen we graag wat jullie ervan vinden!

Taekwon,

Marcel