15 prijzen op het Kersttoernooi!

image

Tjonge jonge jonge, wat hebben wij veel prijzen op het kersttoernooi gepakt vandaag!

Clysinio, maakte zijn debuut met de eerste plaats voor tuls én sparren. Zijn maatje Lorenzo pakte ook tuls de eerste plaats en met sparren de tweede plaats. Helaas had Patric het vandaag wat lastig, en raakte een beetje in de war tijdens het lopen van zijn tuls. Gelukkig wist hij met sparren nog een derde plaats te pakken.

Axel deed vandaag alleen op het onderdeel tuls mee, met succes: een eerste plaats.

Tony wist op het onderdeel tuls zijn rivaal Niek nét voor de blijven door de eerste plaats te pakken. Niek moest genoegen nemen met een tweede plaats. Later in het sparren werden de rollen omgedraait. Een hele spannende finale tussen Tony en Niek leverde Niek een eerste plaats op, voor Tony een tweede plaats. Voor beide heren de eerste keer in het doorgaand systeem, wat een mooie partijen waren dit zeg.

Leona pakte met tuls de 3de plaats. Met sparren wist ze ook nog eens de eerste plaats te bemachtigen.

Aan het einde van de dag was het tijd voor de zwaargewichten poule. Dit was de enige seniorenpoule van het kersttoernooi. Michiel had in de eerste instantie geen poule, maar na overleg kon hij toch sparren. Enige nadeel; hij stond bij de zwaargewichten A-klasse. Toch zeer goed gevochten, maar helaas geen prijs. Hidayet was de uiteindelijke winnaar van deze poule, na een hele spannende finale tegen Martin, die na twee verlengingen nét verloor op golden point. Beide heren heel goed gespart! Gerard nam genoegen met een derde plaats in deze zware poule.

Woorden schieten eigenlijk te kort hoe trots we op onze leerlingen zijn. Zulke mooie partijen en zoveel prijzen pakken. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Morgen gaan we weer lekker trainen, want vrijdag zijn er examens!

Taekwon!

P.S. Zie hier de foto’s:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image